המכללה העסקית בפאנל במסגרת כנס הקמעונאות של כלכליסט

ענף הקמעונאות ללא ספק עבר טלטלה בשנת 2020 עם משבר הקורונה.

 

על אף כל השינויים בהרגלי הצריכה והמעבר לאונליין , עדיין מרבית הפעילויות הקמעונאיות מתבצעות בשטחי המסחר הפיזיים.

הקמעונאי של שנת 2021 חייב להפוך לקמעונאי היברידי עם פעילות חכמה ומדויקת שמתרחשת בשני מרחבי מסחר במקביל  : ניהול חנויות פיזיות במרכזי קניות ותחזוקת חנות אינטרנטית יעילה ותחרותית.

 

במציאות שכזו חשוב מאוד כי הקמעונאי ההיברידי ידע להקנות לעובדיו כלים מקצועיים המותאמים לאופי העבודה החדש וזאת באמצעות הכשרות מקצועיות רלוונטיות .

כל זה ועוד נושאים חשובים נוספים עלו אתמול בפאנל שנערך במסגרת כנס הקמעונאות של כלכליסט. בפאנל לקחו חלק : לבנת קיזנר- מנכ"לית המכללה העסקית , צביקה שווימר- מנכ"ל אלקטרה מוצרי צריכה ורמי לוי- בעלים ומנכ"ל של רשת המזון שיווק השקמה 

 

 

מאמרים נוספים בתחום:

איך בוחרים מה ללמוד?
בחירת תחום הלימוד הנכון היא אחת ההחלטות החשובות בקריירה ובחיים האישיים. התהליך יכול להיות מורכב ודורש מחשבה מעמיקה, בדיקה עצמית והתייחסות לשוק העבודה המשתנה במהירות. בכל יום אנו נתקלים בהזדמנויות חדשות ובאפשרויות למידה שונות, ולכן חשוב לדעת כיצד להתאים את בחירת התחום ליכולות האישיות, לציפיות המקצועיות ולדרישות השוק. עם זאת, רבים מתקשים לבחור מה ללמוד מתוך מגוון רחב של אפשרויות – בין אם מדובר בלימודי תואר אקדמי, קורסי הכשרה מקצועיים או הכשרות קצרות מועד. במאמר זה נסקור את הגורמים השונים שיש לקחת בחשבון בבחירת מה ללמוד, אילו שיקולים כדאי לעשות ולמה צריך לשים לב בזמן שבוחרים מקצוע לימוד.
קרא עוד
טרנדים בעולם התוכנה, איך משלמים ומה מקבלים? / דורון לב
האם בכלל שווה לקנות היום תוכנות ולהתקין אצלכם בארגון? מתי עדיף לקנת שירותי ענן, מה זה רישיון תוכנה תקופתי, ומהו רישיון פרפטואלי?
איך בכלל מנהלים משא ומתן כאשר המוצר הוא לא חומרה שאפשר לראות אותה בעיניים, לכמת אותה, ולהשוות אותה אחד לאחד למוצר אחר?
קרא עוד
עשרת הכללים לנאום מוצלח
נדרשתם להרצות מטעם העבודה בפני לקוחות פוטנציאלים? נתבקשתם לנאום בפני אנשים במסגרת פרטית? אתם מעוניינים לשכנע לקוח בעמדתכם בנושא מסוים?
קרא עוד
כיצד נותנים הנחה / דרור כהן
מתוך הספר "הסודות הכמוסים של אנשי המכירות הטובים בעולם".

מרצים רבים מתחום המכירות אומרים "אנשי מכירות טובים יודעים לסגור עסקה מבלי לתת הנחה" ואני אומר "אין דבר כזה, לא להוריד מחיר". אם לקוח מתעקש וזהו התנאי שלו לרכישה עדיף שנוריד מחיר בטקטיקה שניצור מצב של WIN WIN (שני הצדדים מרוויחים), מאשר נאבד את העסקה.
קרא עוד